Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Νέα συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ


Μετά την επίσκεψη του Δημάρχου στην Αττικό Μετρό, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και ο
Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συναντήθηκαν αυτή τη φορά  στο Δημαρχείο και στο εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην Αγία Βαρβάρα.

Ο Δ/νων Σύμβουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου να δουν επιτόπου τις εργασίες κατασκευής του σταθμού του Μετρό στην πλατεία  Παναγίας Ελεούσας καθώς και άλλα σχετικά ζητήματα προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα και να αποφευχθούν καθυστερήσεις.
 
Στο εργοτάξιο του σταθμού του Μετρό ο Δήμαρχος τόνισε στον Δ/ντα Σύμβουλο την ανάγκη επιτάχυνσης των εργασιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος του έργου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα υπό απαλλοτρίωση οικόπεδα επί της πλατείας Παναγίας Ελεούσας όπου του ζήτησε την άμεση προώθηση της απαλλοτρίωσης.
Ακολούθως μετέβησαν στο Σταθμό του Μετρό της Αγίας Μαρίνας όπου ο Δήμαρχος τόνισε για ακόμα μία φορά προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Μετρό την άμεση ανάγκη κατασκευής σταθμού μετεπιβίβασης.
 
Τέλος επανέλαβε την πρότασή του για άμεση λειτουργία του σταθμού μετά την ολοκλήρωσή του, με τη σύνδεσή του προς Αθήνα, μέχρι να λειτουργήσει η γραμμή προς Πειραιά.
Oυσιαστικά χαρακτήρισε τα αιτήματα του Δημάρχου ο Δ/νων Σύμβουλος του Μετρό δεσμευόμενος ότι θα συμβάλλει από τη θέση του στην προώθηση τους.                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου