Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Κεραία κινητής τηλεφωνίας «μεταμφιεσμένη» σε καμινάδα τζακιού (!) Να μη συνδεθεί!


Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έθεσε εκτός
ημερήσιας διάταξης το θέμα της πρόθεσης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να λειτουργήσει κεραία στην ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Μαυροκορδάτου :
  •   Οι κάτοικοι της γειτονιάς κάτω από την οδό Γούναρη είναι δικαιολογημένα ξεσηκωμένοι λόγω της πρόθεσης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να λειτουργήσει κεραία στην ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Μαυροκορδάτου. Το συγκεκριμένο σημείο είναι εξαιρετικά πυκνοδομημένο και πυκνοκατοικημένο, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση λειτουργούν παιδικοί σταθμοί και φροντιστήρια. 
Σε αναμονή σύνδεσης της κεραίας η οποία έχει ήδη εγκατασταθεί «μεταμφιεσμένη» σε καμινάδα τζακιού (!), οι κάτοικοι έχουν απειληθεί με επέμβαση ΜΑΤ, γι αυτό εκτός από συλλογή υπογραφών, διαβήματα κλπ έχουν οργανώσει ομάδες επαγρύπνησης.
  •  Ενώ σε συνάντηση που είχαν κάνει με την δημοτική αρχή δεν είχαν βρει ανταπόκριση, χθες λόγω της μαζικής κινητοποίησής τους είχαν την τιμή να δεχτούν επίσκεψη από τον κ. δήμαρχο και κ.κ. αντιδημάρχους και να λάβουν κάποιες υποσχέσεις περί «νομικής διευθέτησης» του ζητήματος.
Ζητάμε τόνισε η Αριστερή Κίνηση Να πάρει το δημοτικό συμβούλιο την απόφαση για την άμεση οριστική λύση του προβλήματος, η οποία είναι μόνο ΜΙΑ : το δημοτικό συμβούλιο ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, αποφασίζοντας να δώσει εντολή σε συνεργείο του δήμου να απεγκαταστήσει την κεραία. Θεωρούμε πως τα υπόλοιπα είναι απλά υπεκφυγές.                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου