Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ALL STAR VOLLEYBALL GAME - Τελετή Λήξης της Αθλητικής Άνοιξης 2016 Δήμου Πετρούπολης

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες αθλητικές συναντήσεις όλων των δημοτικών
και γυμνασίων του Δήμου Πετρούπολης στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης 2016, που αφορούσαν φιλικούς αγώνες με στόχο την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και την διάδοση του σχολικού αθλητισμού καθώς και την προώθηση της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Οι μαθητές σε όλα τα αθλήματα (ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση και αγώνες ανώμαλου δρόμου) επέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την σωστή δουλειά που γίνεται στα σχολεία της πόλης μας στο μάθημα φυσικής αγωγής καθώς και σε όλα τα τμήματα μαζικού αθλητισμού που πραγματοποιούνται στον Δήμο, ενώ πρέπει να τονιστεί και ο καθοριστικός ρόλος των αθλητικών σωματείων στην άρτια εμφάνιση των παιδιών.
Η Διοίκηση συνεχίζοντας την προσπάθεια προώθησης της αξίας του μαζικού αθλητισμού και ως όπλο θωράκισης των παιδιών κατά των ναρκωτικών συνεχίζει δυναμικά με ποικίλες αθλητικές δράσεις. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Παξιμαδάς, ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Επίδειξης Βόλεϊ μεταξύ παλαίμαχων αθλητών της Εθνικής ομάδας 1986-1987 και της σημερινής εθνικής ομάδας ανδρών σε μία μεγάλη προσπάθεια στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ο Δήμος την ίδια βραδιά θέλοντας να ευχαριστήσει αλλά και να στηρίξει την προσπάθεια των σχολείων έχει προγραμματίσει να δοθούν από τους διεθνείς αναμνηστικές πλακέτες και έπαινοι στους συμμετέχοντες μαθητές των σχολείων της Πετρούπολης . Άποψη της Δημοτικής Αρχής είναι ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και πρέπει να είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια για τους λίγους. Ο Δήμος Πετρούπολης θα συνεχίσει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στα παιδιά της πόλης μας παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι λόγω των επιπτώσεων της κυβερνητικής πολιτικής. Οι αθλητικές εκδηλώσεις της διοργάνωσης "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016" συνεχίζονται με ποικίλες δράσεις σχεδόν κάθε εβδομάδα ως τις 22/6/16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου