Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ημερίδα ενημέρωσης του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου για την Πυροπροστασία




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Πυρασφάλεια και Πυροπροστασία» που
διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου, μέσω της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των παιδαγωγών και των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς και στα Νηπιαγωγεία του Δήμου, μετά την ημερίδα που προηγήθηκε για την Αντισεισμική Προστασία στις 14.04.2016.

  • Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, στο Δημαρχείο Ιλίου και το θέμα ανέπτυξε ο Πυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτριος Γερασόπουλος, όπου στο τέλος έδωσε ουσιαστικές, εμπεριστατωμένες και στοχευμένες απαντήσεις στις πολλές και εξειδικευμένες ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε σχετικά με τις ημερίδες:
«Δίνουμε βαρύτητα στην κατάρτιση του προσωπικού των Παιδικών μας Σταθμών, ιδιαίτερα σε θέματα πρόληψης και οι ημερίδες αυτές υλοποιήθηκαν με στόχο την επαρκή ενημέρωσή τους για σημαντικά ζητήματα όπως η Αντισεισμική Προστασία και η Πυρασφάλεια. Καταβάλλουμε μια διαρκή προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίζονται και νέες ενημερωτικές ημερίδες τη νέα σχολική χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου