Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ Δήμου Περιστερίου Στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για
το 2016 ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

  • Πέμπτη 21 Απριλίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Φιλί του Θανάτου». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 23 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Η Πασχαλιά του Καραγκιόζη». Θέατρο Σκιών με τη ματιά του Ηλία Καρελλά.

  • Κυριακή 24 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ο χορός των παραμυθιών». Πανέμορφες μασκότ με παντομίμες, ηθοποιοί και χορευτές. Χορεύουν και τραγουδούν και συνάμα παρουσιάζουν παραμύθια τα τρία γουρουνάκια, η Πεντάμορφη και το Τέρας, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Κουασιμόδος και η Εσμεράλδα, ο Ταύρος και ο Ταυρομάχος, ο Τουίτι και Σιλβέστρος, το χωριό των Στουμφ, οι Πειρατές και οι Κένταυροι.

Πέμπτη 5 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Άλοθι του Δολοφόνου». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

  • Σάββατο 7 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Μόγλης». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει την ιστορία του Μόγλη, σε ένα έργο - ύμνο για την φύση, την διαφορετικότητα και την φιλία.

Πέμπτη 12 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Μυστικό του Δάσους». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

  • Σάββατο 14 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Αρτοποιός». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά.

Πέμπτη 19 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Σάββατο της Οργής». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

  • Σάββατο 21 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει τον Αλαντίν, σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και άφθονο γέλιο.

Πέμπτη 26 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Συνέβη στο 20ο Πάτωμα». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

  • Σάββατο 28 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Πήτερ Παν». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον Πήτερ Παν, στην Χώρα του Ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου