Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία Αλληλεγγύης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου την Τετάρτη




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/04/2016  η συναυλία Αλληλεγγύης της
Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου στο Θέατρο πολιτών . Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες με τρόφιμα και είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες και οικογένειες από τα σχολεία μας που έχουν ανάγκη .

  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες  που στήριξαν αυτή την προσπάθεια ! 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για την φιλική τους και αφιλοκερδώς  συμμετοχή.

  • Τον Χάρη Ρώμα (ηθοποιό) ως κεντρικό παρουσιαστή της εκδήλωσης , τον Χρήστο Δάντη (μουσικός,τραγουδιστής) , τον καλλιτεχνικό διευθυντή Θαλή Τριανταφύλλου , τους τραγουδιστές , Αλίκη Ζωγράφου , Αλέξανδρο Γιαννούση , Έφη Πανταζή , Σωτήρη Σωτηρίου, Δημήτρη Παρίση , Τάκη Κουβαρά, Κατερίνα Ζαβογιάννη και Θέπη Παππά.

Το Μουσικό συγκρότημα , Γιάννης Πουρνάρας , Alfredo Sthuni, Νίκο Κούζη , Κώστα Βασιλακάκη, Γιάννη Μπογιόπουλο και Δημήτρη Ανδριανόπουλο .

  • Τις μαθήτριες των σχολείων μας Εφραιμία Τρυγώνη και Κατερίνα Ζέκη για τις καταπληκτικές τους χορογραφίες .

Το 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου όπου συμμετείχε με 30μελής μουσική ομάδα και τους καθηγητές τους Τηλεμάχη Μπρατσιάκου(μουσικός)  και Δημήτρη Γεωργούση (φιλόλογο) .  Ευχαριστούμε επίσης τον δ/ντη του σχολείου κύριο Χρήστο Παιδάκη καθώς και όλους τους καθηγητές οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα βοήθησαν με τον τρόπο τους την μουσική ομάδα του σχολείου.  

  • Τον συντονιστή της εκδήλωσης και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων κύριο Τάσο Ανδριανόπουλο για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης.

Την ΔΕΠΑΔΠ για την προσφορά της , όπου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος κύριος Τάσος Καλλιάφας , η Αντιδήμαρχος κυρία Μαίρη Τσιώτα και το μέλος του ΔΣ κύριος Ιωάννης Κυριακόπουλος .

  •  Τους Εθελοντές που βοήθησαν την ημέρα της συναυλίας.

Όλους εσάς που παραβρεθήκατε στην μαγευτική αυτή βραδιά .

  • Από τον τοπικό τύπο , τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την συναυλία , ήτοι :

Από τον «Ελεύθερο Διάλογο» την κυρία Μάγδα Μπούγια , από την «Πρώτη του Περιστερίου» τον κύριο Ιωάννη Καλαντώνη , από το «peristeri news» τους κύριους Χρήστο και Κώστα Γαλαριώτη  και από το «vukentra» τον κύριο Νίκο Παρίκο .

  • Εκ μέρους του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου τους , Γεωργία Κουμπαρούλη , Γιάννη Μπαλτά , Βενετία Γραικού και Καίτη Βεζιρτζόγλου .

  • Tους διαμερισματικούς συμβούλους Στεφανία Μορφονιού και Βικτωρία Ραβάνη Παππά  .   

Από την Δημοτική Παράταξη «Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου» τον επικεφαλής Φώτη Κουγιουμτζή , τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ζούτσο και τους διαμερισματικούς Νάντια Ανουσάκη και Δημήτρη Σαντή .

  • Τον πρόεδρο της «ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ» κύριο Ζήση Καπράνα.

Εκ μέρους της ΕΛΜΕ Περιστερίου τον κύριο Χρήστο Παιδάκη

  • Τον κύριο Γιώργο Ζαφειρακίδη πρώην Δ/ντη Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας  και τον κύριο Στάμο Αδάμ Δ/ντη Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας.

Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς την Ένωση Γονέων . 

  • Η ‘Ένωση Γονέων υπόσχεται σε γονείς και μαθητές ότι θα συνέχιση πιο δυναμικά το έργο της για την υπεράσπιση των μορφωτικών και όχι μόνο δικαιωμάτων των παιδιών , εντείνοντας το επόμενο διάστημα τη δράση της τόσο στη διεκδίκηση όσο στην ενημέρωση και τον πολιτισμό

Με εκτίμηση
Το ΔΣ 
 ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου