Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Για το αθλητικό κέντρο ΕΑΚ! Απάντηση σε επιστολή-διαμαρτυρίας του κου Δέδε Κωνσταντίνου, δημότη Αιγάλεω.



  • Επιτρέπεται η χρήση του στίβου από δημότες προσκομίζοντας στο γραφείο του Αθλητικού Τμήματος πιστοποιητικό υγείας και βεβαίωση κατοικίας                                                                                            


                 Λαμβάνοντας γνώση της επιστολής διαμαρτυρίας του κου Δέδε σχετικά με τη χρήση του ΕΑΚ από το κοινό, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

                Ο στίβος, στο αθλητικό κέντρο ΕΑΚ,  ήταν σε χρήση για όλους χωρίς καμία εξαίρεση μέχρι τον Μάρτιο 2015. Όμως η ανεξέλεγκτη είσοδος  όλων στον στίβο, με άγνοια των κανόνων χρήσης του γηπέδου, είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ανθρώπων και δημιουργούσε καθημερινά μικρά ή μεγάλα προβλήματα στις ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο.
                Με αφορμή τα παραπάνω προς διασφάλιση της υγείας των αθλουμένων λαμβάνοντας υπόψη και τα αιτήματα των ομάδων, η επιτροπή διαχείρισης του αθλητικού κέντρου συνεδρίασε την 2 Μαρτίου 2015 και αποφασίστηκε από κοινού, να διατίθεται το στάδιο στις ομάδες το δίωρο 19:00 – 21:00 και παράλληλα η χρήση του σταδίου να γίνεται από άτομα που θα διαθέτουν αθλητική ταυτότητα.
Επομένως το διάστημα 19:00 με 21:00 επιτρέπεται η χρήση του στίβου από δημότες όπως ο κ. Δέδες, οι οποίοι έχουν αποκτήσει κάρτα εισόδου ΔΩΡΕΑΝ, προσκομίζοντας στο γραφείο του Αθλητικού Τμήματος πιστοποιητικό υγείας και βεβαίωση κατοικίας.
                Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει (athlitismos.politismos@gmail.com).

    21 Απριλίου 2016
        Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου