Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δήμος Πετρούπολης: ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό πρέπει να αποτελέσει αιτία πολέμου για τον
εργαζόμενο λαό. Στους ήδη κακοπληρωμένους νέους και παλιούς εργαζόμενους, στους χαμηλόμισθους συνταξιούχους, στους ανέργους, που μέχρι σήμερα έχουν επωμιστεί όλα τα βάρη της κρίσης, η κατάσταση που δημιουργεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο θα κάνει τη ζωή τους ακόμα χειρότερη.
Η κυβέρνηση παρουσιάζει τη μεταρρύθμιση αυτή σαν μια «δίκαιη» μεταρρύθμιση, που φορτώνει τάχα τα βάρη του συστήματος στους πιο εύπορους και απαλύνει τους πιο αδύναμους. Είναι ψέμα και κοροϊδία. Με το νομοσχέδιο μειώνονται παλιές και νέες συντάξεις,κύριες και επικουρικές, οι εισφορές στους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρομεσαίους αγρότες αυξάνονται, καταργούνται τα κατώτερα όρια των συντάξεων.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης ....

Τα μέτρα δεν είναι προσωρινά και δεν είναι τα τελευταία! Οι θυσίες για το λαό στο βωμό του στόχου της ανάκαμψης των κερδών του κεφαλαίου δεν έχουν τέλος. Είναι ώρα ευθύνης.
Για τους εργαζόμενους και την κάθε λαϊκή οικογένεια το ερώτημα είναι αν θα αποδεχτούν να ζουν με συντάξεις πείνας και οι νεότερες γενιές αν θα σταματήσουν να ελπίζουν ότι θα πάρουν
σύνταξη.
Η κυβέρνηση πρέπει να συναντήσει την καθολική απόρριψη και καταδίκη από την πλευρά των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε το λαό της Πετρούπολης
στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη 26 Απρίλη, στις 7 μ.μ
. στο Σύνταγμα,
στην απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 8 Μάη, στις 10:30 π.μ. στο Σύνταγμα
και τη 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία.

Δήμος Πετρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου