Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Ιλίου



Από την ευρύτερη περιοχή της Ραδιοφωνίας ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου συντήρησης και ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα οδών του Δήμου Ιλίου, που υλοποιείται με χρηματοδότηση από την
Περιφέρεια Αττικής, προϋπολογισμού 800.000€ και το οποίο πρόκειται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης, σε δευτερεύοντες και σε κεντρικούς δρόμους όπως Πρωτεσιλάου, Ιδομενέως, Θηβών, Ανδρέα Παπανδρέου κ.ά., μαζί με το επόμενο έργο που θα ακολουθήσει από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας και το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης.



  • Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά την εισήγησή του στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου στις 05.11.2015, όπου συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου για το έτος 2016 και ο οποίος εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στις 02.12.2015.


Σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην πόλη ο Δήμαρχος Ιλίου δήλωσε:

«Η αναζήτηση και διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων από άλλες πηγές, είναι μια διαρκής προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να μπορούμε να αξιοποιούμε δημιουργικά το πλεόνασμά μας προς όφελος των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται. Αναμέναμε να ξεκινήσει το έργο αυτό, γιατί ο Δήμος μας το έχει ανάγκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους πολίτες για την κατανόησή τους. Θα υπάρξει ίσως μια μικρή ταλαιπωρία, αλλά θα είναι σίγουρα προσωρινή. Το αποτέλεσμα όμως, θα μας αποζημιώσει, αφού θα αναβαθμιστεί σημαντικό μέρος του οδικού δικτύου της πόλης μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου