Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Εκτός συνόρων της πόλης η Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου

Με μια ακόμη επιτυχημένη συναυλία εκτός συνόρων της πόλης μας, η Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου αποχαιρέτησε τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων «Νεανικός Παλμός» υποδέχτηκε την Ορχήστρα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Γαλήνη», παραχωρώντας την αίθουσα εκδηλώσεων για να γεμίσει από μουσική και όμορφες θύμησες.
Με ένα αφιέρωμα στη μουσική του ελληνικού κινηματογράφου, τα μέλη της ορχήστρας και σπουδαστές του Ωδείου, υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου και καθηγητή μουσικής κ. Θάνου Μπένου, ταξίδεψαν το κοινό στην εποχή της αθωότητας, προκαλώντας τους έντονα το συναίσθημα της νοσταλγίας.
Η παράλληλη προβολή σκηνών από γνωστές ελληνικές ταινίες πλαισίωνε τις μελωδίες δημιουργώντας ένα μαγικό συνδυασμό τέρψης και αγωγής της ψυχής. Συμμετείχε επίσης η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Καμένων Βούρλων «Σολφέζ». Ενθουσιασμένοι οι διοργανωτές της εκδήλωσης έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στην Ορχήστρα και το μαέστρο της και εξέφρασαν την επιθυμία και την ευχή να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον ανάλογα πολιτιστικά ανταμώματα.
Η φιλοξενία στην όμορφη παραθαλάσσια λουτρόπολη ολοκληρώθηκε με μια δεξίωση στο ξενοδοχείο, όπου οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τον υπέροχο μπουφέ και αντάλλαξαν εντυπώσεις για την επιτυχημένη βραδιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ. Πέτρος Σουροπάνης, ο οποίος προσέφερε στους συντελεστές της βραδιάς τοπικά προϊόντα, η αντιπρόεδρος κ. Κατερίνα Μεμένιου, η οποία ξεκίνησε τη βραδιά με το χαιρετισμό της, εκπρόσωποι της εκκλησίας και της δημοτικής αρχής και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου σε θέματα τρίτης ηλικίας κ. Σ. Ζορπίδης. Τα μέλη της ορχήστρας: Φλάουτο: Δήμητρα Χαλκιοπούλου, Σαξόφωνο: Αλέξης Ξένος & ΓιάννηςΤσάκας, Βιολί: Νίκος Σάτλας, Κιθάρα: Γαβριήλ Καζάνας, Πιάνο-ακορντεόν: ΣτέλιοςΤσάκας, Πλήκτρα: Mυρσίνη Γκίνη & Θεοδώρα Λουκανάρη, Μπουζούκι: Aποστόλης Κουκουγιάννης, Μπάσο: Μάριος Μηλιώτης, Τύμπανα: Ορφέας Σιέρρας, Τραγούδι: Nίκη Μηλιαρά, Παρουσίαση: Χαρά Θεοδωρακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου