Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση με θέμα Αθλητισμός: Κοινωνικό Αγαθό- ΟΧΙ Εμπόρευμα - ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ
(ΤΜΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής και το Τμήμα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού σας καλούν στις 14/2/2016 και ώρα18.30 στην εκδήλωση, που θα γίνει στο Δημοτικό Ωδείο(Δημαρχείου 6)  του Δήμου, με θέμα Αθλητισμός: Κοινωνικό Αγαθό- ΟΧΙ Εμπόρευμα. Θα ακολουθήσει κοπή πίτας.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ
(Διευθ. Σωτήρη Πέτρουλα 20,τηλ.2102484797,6945708404.6955503795)
(ΤΜΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)
Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής & το τμήμα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού, λειτουργούν τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ για νέους ηλικίας 6-18 ετών.
Η αντίληψη της Λαϊκής Επιτροπής, των φορέων που την απαρτίζουν όπως και των βοηθητικών
μελών του τμήματος Αθλητισμού εδράζεται στη παιδαγωγική διαδικασία που αποσκοπεί στην αρμονική ανάπτυξη των ικανοτήτων του αθλητή, στη βελτίωση της υγείας του και στην ψυχαγωγία του μέσω των αθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Κόντρα σ`ένα σύστημα που ΄χει εμπορευματοποιήσει πλήρως τον αθλητισμό, που στερεί απ`τη  λαΙκή οικογένεια τη πολυποίκιλη δραστηριότητα σε χώρους άθλησης, που δημιουργεί Αθλητές προϊόντα και αθλητικά επιτεύγματα(ρεκόρ)με χρήση αναβολικών ουσιών, που έχει απαξιώσει τον αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή στην εκπαίδευση, η ΛαΙκή Επιτροπή, παλεύει και διεκδικεί: η  πρόσβαση και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όλους τους δημότες για όλα τα αθλήματα θα πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Ο αθλητισμός όπως και πολιτισμός είναι αγαθά που πρέπει να παρέχονται προς όλο το λαό και ιδιαίτερα προς τους νέους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Με σκοπό τη συστηματική άσκηση σε όλη τους τη ζωή. Προϋπόθεση γι`αυτό είναι μια άλλη κοινωνία  με βάση τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας ως μέσο εκπαίδευσης ,ευγενούς άμιλλας και συλλογικής προσπάθειας!
Λαϊκή Επιτροπή Φυλής
10/2/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου