Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η κόντρα Γκίκα Χειλαδάκη και Δημήτρη Καμπόλη συνεχίζεται στο δήμο Φυλής



Η κόντρα συνεχίζεται μεταξύ του Γκίκα Χειλαδάκη και του αντιδημάρχου Διοίκησης και Εσόδων δήμου Φυλής Δημήτρη Καμπόλη, με αφορμή τις ανακοινώσεις του τελευταίου περί «ανοίγματος»
στην Κοινωφελή, ύψους 1.417.000 ευρώ (!) και την προσφυγή του στον οικονομικό εισαγγελέα.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ο λόγος πλέον θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.
  • Σε δήλωσή του ο κ. Καμπόλης κατηγορεί τον κ. Χειλαδάκη για παραπλανητικές κινήσεις εντυπωσιασμού και υποστηρίζει ότι η κατάθεση της μήνυσης σε βάρος του από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γκίκα Χειλαδάκη μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Και προσθέτει:
«Κι αυτό γιατί η μηνυτήρια αναφορά την οποία συνυπέγραψα με 20 συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους είναι συλλογική και όχι προσωπική επιλογή, με μοναδικό γνώμονα να λάμψει η αλήθεια και να ελεγχθεί σε βάθος η συγκεκριμένη Κοινωφελής Επιχείρηση. Ωστόσο δεν χρειάζεται ανυπομονησία ούτε παραπλανητικές κινήσεις εντυπωσιασμού κύριε Χειλαδάκη όπως η μήνυση σε βάρος μου, που αν μη τι άλλο, δηλώνει προσωπική εμπάθεια. Το βέβαιο είναι, πως η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της».

  • Τι λέει η μήνυση του προέδρου της ΚΕΔΗΦ
Υπενθυμίζεται, ότι μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη για συκοφαντική δυσφήμηση, έχει καταθέσει ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης, κατηγορώντας τον ότι τον εμφάνισε στην κοινή γνώμη ως καταχραστή χρημάτων που προορίζονταν για βοήθεια στους οικονομικά ασθενέστερους δημότες.

  • Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Χειλαδάκης, στόχος του κ. Καμπόλη ήταν να τον απομακρύνει από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΗΦ και να τον υποχρεώσει σε παραίτηση κάτω από την πίεση της κοινωνικής κατακραυγής, με σκοπό στη συνέχεια να προχωρήσει στην ανάθεση των υπηρεσιών που προσέφεραν οι κοινωνικές δομές της ΚΕΔΗΦ, σε ιδιώτες, όπως και έγινε στην περίπτωση της διακοπής λειτουργίας του Κοινωνικού Μαγειρείου, οι υπηρεσίες του οποίου δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη.
  • Πηγή: Δημος Φυλής - doxthi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου