Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη στο κολυμβητήριο της Χωράφας της δημοτικής παράταξης Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι,



Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης, Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι, στο κολυμβητήριο της Χωράφας έγινε ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα του κολυμβητηρίου και την κατάσταση που καθημερινά χιλιάδες παιδιά αντιμετωπίζουν στη πισίνα και στα αποδυτήρια του αθλητικού χώρου.

  • Τονίστηκε από τους υπεύθυνους και των τριών ομάδων που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο (ΓΣΠ, Γλαύκος και Δελφίνια), η αναγκαιότητα να γίνουν επισκευές στους χώρους των αποδυτηρίων αλλά και γύρω από την πισίνα. Ως κύριο ζήτημα τέθηκε η αλλαγή του συστήματος στις ντουζιέρες μιας και στη παρούσα κατάσταση υπάρχει μεγάλη κατασπατάληση νερού από τους αθλητές. Ακόμα οι εκπρόσωποι των συλλόγων έθεσαν ως πρωτεύων ζήτημα την αγορά ειδικής κουβέρτας για το σκέπασμα του κολυμβητηρίου τις ώρες που δεν λειτουργεί. Όπως έγινε γνωστό η κουβέρτα θα έχει αποτέλεσμα στην εξοικονόμηση ενέργειας και θα αποσβέσει το κόστος της μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πάντως οι υπεύθυνοι χαρακτήρισαν το κολυμβητήριο που λειτουργεί στην πόλη μας ως ένα από τα πιο ζεστά στην Ελλάδα με αυτό να προκύπτει από τους αγώνες που γίνονται σε κολυμβητήρια άλλων πόλεων τα οποία έχουν ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία.

  • Στην επίσκεψη των Ενεργών πολιτών παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης, Φώτης Κουγιουμτζής, ο δημοτικός σύμβουλος, Στέφανος Παπαδόπουλος, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σαντής και Νάντια Ανουσάκη, από το Συντονιστικό της παράταξης, ο Στάθης Κοκκορόγιανης, ο Αντρέας Πιλάλης και η Γιούλα Τσουμπού.
Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τάτσης και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Δημήτρης Χιώτης, οι οποίοι περιηγήθηκαν μαζί με την αντιπροσωπεία των Ενεργών πολιτών και άκουσαν τις υποδείξεις που είχαν οι εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου