Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στα χέρια της αστυνομίας 40χρονος για αποπλάνηση 6χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 40χρονος Έλληνας με καταγωγή από το Καζακστάν, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια στις Αχαρνές. Ο κατηγορούμενος, που δεν έχει ομολογήσει την πράξη του, συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, ύστερα από καταγγελία των γονέων του ανήλικου κοριτσιού.
  • Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 29-1-2016, στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.
Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας γονέων ανήλικης, εντοπίσθηκε ο 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε προβεί, εντός της οικίας του, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης και συνελήφθη.
  •  Μόλις 6 χρονών είναι η μικρούλα, με τους γονείς της οποίας ο 40χρονος διατηρούσε οικογενειακές σχέσεις. Ο πατέρας της μικρής κατάγεται από τη Γεωργία και η μητέρα της από το Καζακστάν και διαμένουν σε οικισμό στις Αχαρνές. Μάλιστα, ο γιος του κατηγορούμενου και η μικρούλα ήταν συμμαθητές και έκαναν παρέα.
Ύστερα από συγκεκριμένα πράγματα που ανέφερε το κοριτσάκι στους γονείς της, οι τελευταίοι κατήγγειλαν τον 40χρονο στην αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν σε έρευνα και προανάκριση. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε προβεί, μέσα στο σπίτι του, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.
  • Ο συλληφθείς, αν και δεν έχει παραδεχθεί την πράξη του, συνελήφθη, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου