Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη 36χρονος για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί


  • Εξιχνιάσθηκαν τρείς (3) περιπτώσεις
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 7-2-2016 στο Σχιστό, ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, ένας 36χρονος ημεδαπός ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ληστεία σε βάρος
οδηγού ταξί στην περιοχή.
  • Σε βάρος του, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της απείθειας και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, ο 36χρονος επιβιβάσθηκε, προσποιούμενος τον πελάτη, σε ταξί και στη συνέχεια, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από τον οδηγό το κινητό του τηλέφωνο. Ο δράστης ακολούθως, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.
  • Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ναρκωτικών καθώς και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο.
Από την περαιτέρω ερεύνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, εξιχνιάσθηκαν άλλες τρείς (3) περιπτώσεις ληστειών σε βάρος οδηγών ταξί στην περιοχή των Αχαρνών και του Σχιστού, κατά την διάρκεια των ο οποίων ο δράστης είτε με την απειλή ηλεκτρικής συσκευής εκκένωσης ( taser ) είτε με την απειλή σύριγγας, αποσπούσε χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και tablets .
  • Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, o οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου