Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

1Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΤΕΒΑ Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016




  • 10.00 πμ έως 2 μμ

 Αγία Βαρβάρα Ανακοίνωση
 Ενημερώνουμε τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ (Επισιτιστική και Βασική Υλική
Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) ότι η πρώτη διανομή τροφίμων των Κεντρικών Προμηθειών θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 10πμ-2μμ. Παρακαλούμε να τηρήσετε αυστηρά την ημέρα και ώρα παραλαβής γιατί θα διανεμηθεί νωπό προϊόν που δεν αποθηκεύεται.




ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για την παραλαβή πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας ΑΜΚΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Αν παραλάβει τα τρόφιμα άλλο πρόσωπο από τον αιτούντα ή τους ωφελούμενους της οικογένειάς του, πρέπει να φέρει εξουσιοδότηση.



ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Για να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος αριθμός των ωφελούμενων, ο δήμος έχει οργανώσει τη διανομή των τροφίμων σε τρία σημεία, στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου (1ο ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ, 3ο ΚΑΠΗ).


  • Προσοχή: Κάθε ωφελούμενος θα παραλαμβάνει ΜΟΝΟ από το σημείο διανομής που έχει καθοριστεί με τη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλωθεί στην αρχική του αίτηση. Παρακαλούμε δείτε στο χάρτη από ποιο ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ θα παραλαμβάνετε τα τρόφιμα ή καλέστε στα τηλέφωνα των δομών για να ενημερωθείτε. Αν έχετε δηλώσει διεύθυνση κατοικίας εκτός Αγίας Βαρβάρας θα παραλάβετε από το ΚΕΦΑ.

1ο  ΚΑΠΗ,  Καλαντζάκου 7

          210.5690075
ΚΕΦΑ,  Ηρακλείου 20, πλατεία Μακρυγιάννη, κάτω Αγία Βαρβάρα

         210.5691161
3ο ΚΑΠΗ: Αθανασίου Διάκου 97, άνω Αγία Βαρβάρα
          210.5696511


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου