Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ηρώ Ζερβάκη: Στη Βεάκη ξέρουμε που πουλιέται λευκή σάρκα, που πουλιούνται άσπρα ναρκωτικά και που πουλιούνται μαύρα


Καταχειροκροτήθηκε η Ηρώ Ζερβάκη μετά την ομιλία της, παρουσία μελών της κυβέρνησης και πολυπληθούς κοινού, στα πλαίσια της ημερίδας που διοργάνωσε η Ν.Ε.Δ.Α του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα
την βιώσιμη ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας. Καυτηρίασε θέματα που αφορούν τον Δήμο Περιστερίου, τον ΑΣΔΑ, την Περιφέρεια και την εκκλησία και όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν αίσθηση.

Ήταν δε τόσο ενδιαφέροντα αυτά που είπε, που κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε να πραγματοποιήσει ραντεβού η κ. Ζερβάκη μαζί του ώστε να έχει μια πιο πληρέστερη και ολοκληρωμένη εικόνα για αυτά που είπε από το βήμα στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου.

Διαβάστε παρακάτω απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ομιλία-παρέμβαση της κ. Ζερβάκη.

Ηρώ Ζερβάκη : Βεβαίως στο Περιστέρι επειδή δεν έχουμε ελεύθερους χώρους, η υπεραξία γης γίνεται στα πεζοδρόμια.
Αφού κάναμε ένα Μπουρνάζι στο Μπουρνάζι, κάνουμε δεύτερο στη Βεάκη και τώρα ετοιμάζουμε τρίτο στη Σοφοκλή Βενιζέλου, όπου εδώ παίρνουμε 1.400.000, ο Δήμος Περιστερίου από την Περιφέρεια Αττικής, να μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια της Σοφοκλή Βενιζέλου, να μη μπορεί να παρκάρει κανείς, όλος ο κόσμος δεν το θέλει και να γεμίσουμε, συγνώμη μπουρδελομάγαζα, γιατί στη Βεάκη ξέρουμε που πουλιέται λευκή σάρκα, που πουλιούνται άσπρα ναρκωτικά και που πουλιούνται μαύρα, τα ξέρουμε και τα λέμε και δεν υπάρχει κανείς να ελέγξει τίποτε.
Εδώ λοιπόν, φτιάχνουμε πολλά Μπουρνάζια και η υπεραξία βρίσκεται στα πεζοδρόμια!
  • Τα πολλαπλά επίπεδα που είναι τα θεσμικά που είναι οι Δήμοι, είναι ο ΑΣΔΑ, που έχει μόνιμα πέντε χρόνια αντιπαράθεση με την Περιφερειακή Ενότητα. Είναι η Περιφερειακή ενότητα, η Περιφέρεια Αττικής, τα διάφορα Υπουργεία, το Κράτος, που πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τους οργανώσετε ενιαία και να μην κάνει ο ένας, τα κρυφά μάτια στον άλλον. 
Δεν μπορεί οι Δήμαρχοι, όχι όλοι, δεν μπορεί οι Δήμαρχοι να κάνουν στο Δημοτικό τους Συμβούλιο δυο έργα και εμείς στο Περιστέρι για να πάρουμε παράδειγμα, να περνάμε γιορτές ενός μήνα σε περίοδο κρίσης στο Άλσος και να τις κάνουμε και να τις πληρώνει ο ΑΣΔΑ!
  • Δεν μπορεί σήμερα στον καιρό της κρίσης να δίνει 10.000.000 σε έργα η Περιφέρεια στο Περιστέρι και το 1.400.000 για να μεγαλώσει τα πεζοδρόμια για να μπούνε τραπεζοκαθίσματα και τα άλλα 7.600.000 για να γίνει εκκλησία! 
Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί γίνονται αυτά τα πράγματα, λες και σήμερα χρειάζεται 49η εκκλησία το Περιστέρι και ένας Δήμος και μια Μητρόπολη που έχει λιγότερες ενοριακές από προσκυνηματικές εκκλησίες.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οι ενοριακές το ταμείο το διαχειρίζεται το ενοριακό συμβούλιο, ενώ στις προσκυνηματικές το διαχειρίζεται η κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου