Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Χαϊδάρι:«Σύρθηκε» σε διαχειριστικό έλεγχο

 Μετά από ένα χρόνο καθυστέρησης η διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο, για προηγούμενες οικονομικές χρήσεις βάθους 15
χρόνων.
  • Ο προερχόμενος από το ΚΚΕ δήμαρχος αρνούνταν από την αρχή της θητείας του να προχωρήσει στην πραγματοποίηση του ελέγχου με βασικό επιχείρημα   ότι θα σταματήσει η λειτουργία του Δήμου. Το θέμα επανήλθε αρκετές φορές στην επιφάνεια, με πρωτοβουλίες της αντιπολίτευσης η οποία πίεζε με κάθε τρόπο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα οικονομικά, κυρίως για την περίοδο που στην διοίκηση βρισκόταν ο Δημήτρης Μαραβέλιας.
Τώρα, λοιπόν, αφού αρκετές φορές βρέθηκε σε αδιέξοδο λόγω υποθέσεων που προέκυψαν πρόσφατα και βρίσκονται υπό έρευνα αλλά και αντιμετωπίζοντας πολιτικό πρόβλημα, καθώς από τη μια δηλώνει αδυναμία να παράγει έργο, αποδίδοντας την ευθύνη στο παρελθόν και από την άλλη δεν προχωρούσε σε απόδειξη του προβλήματος, αποφάσισε να γίνει ο έλεγχος και μάλιστα σε μεγαλύτερο βάθος.
  • Κι αυτό γιατί ενώ οι παρατάξεις της Μειοψηφίας ζητούσαν ο έλεγχος να γίνει για τα προηγούμενα οκτώ χρόνια ο κ. Σελέκος αποφάσισε να φτάσει μέχρι τα δεκαπέντε χρόνια συμπεριλαμβάνοντας έτσι και την προηγούμενη «πράσινη» διοίκηση.
Έστω και με καθυστέρηση, λοιπόν, οι Χαϊδαριώτες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν αν πραγματικά ο Δήμος τους βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση σε βαθμό που να εμποδίζει την σημερινή δημοτική αρχή να παράγει έργο κι αν συμβαίνει αυτό να βρεθεί ποιος ευθύνεται και αναζητηθεί η τιμωρία.
*Από την στήλη «Δημοτικές Διαπλοκές» της εφημερίδας το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ».

http://www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου