Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιος Καπλάνης σε συνάντηση εργασία με τον πρόεδρο της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.





Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιος Καπλάνης πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της εταιρείας «Πληροφόρηση –Επιμόρφωση –Τοπική 
Ανάπτυξη» ( Π.Ε.Τ.Α.  Α.Ε) και τέως Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Νίκο Χιωτάκη, προκειμένου, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας, να προωθηθεί η αξιοποίηση αναπτυξιακών ευκαιριών και νέων χρηματοδοτικών εργαλείων, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη.
Ο Δήμαρχος έθεσε, μεταξύ άλλων, σημαντικά ζητήματα - αιτήματα που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης, όπως:
  • Την αξιοποίηση της έκτασης των 40 στρεμμάτων στη ΒΙΟΧΡΩΜ με βάση τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις – μελέτες του δήμου σε συνδυασμό με νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες.
  • Το σχεδιασμό του δήμου για την μείωση των ενεργειακών λειτουργικών δαπανών του, μέσω της ανάπτυξης   προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας προς όφελος της πόλης και των δημοτών.
  • Την ανανέωση του στόλου των οχημάτων καθαριότητας του δήμου με στόχο την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας στην πόλη μας.
  • Την χρήση των απαραίτητων χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης της Δυτικής Αθήνας, (Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης)  που θα λύσει βασικά προβλήματα της ποιότητας ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
 
Συμφωνήθηκε η συνεχή συνεργασία του δήμου με την Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. προκειμένου βάσει χρονοδιαγραμμάτων να προχωρήσει στην πράξη η υλοποίηση των παραπάνω θεμάτων.                                                                                                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου