Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Περιστέρι: Γιορτές χαράς & αισιοδοξίας

Ο Δήμος Περιστερίου φοράει το γιορτινό του χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών μετατρέπει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ημέρες χαράς και αισιοδοξίας. Στόχος και φέτος είναι να γεμίσει η πόλη με χαρούμενα πρόσωπα και η νέα χρονιά να μας βρει όλους με διάθεση θετική.


Μικροί και μεγάλοι καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ με εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις σε όλη την πόλη!

CAROUSEL: Το ιστορικό και αγαπημένο σε όλους μας Carousel, κάθε μέρα από 12 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου.

ΔΥΟ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ: Ανεβείτε στα γιορτινά τρενάκια για μια μαγική βόλτα στη στολισμένη πόλη μας. Και φέτος 2 τρενάκια θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών. Κάθε μέρα από 12 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

"ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ". Τα παιδιά δημιουργούν τη δική τους κάρτα και στέλνουν τις ευχές τους. Από 18 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως τις 6 Ιανουαρίου του 2016. Καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μαριονέτες, ανιματέρ, ξωτικά, καραόκε, face painting για τους μικρούς μας φίλους, είναι μόνο μερικές από τις δωρεάν δραστηριότητες που ετοίμασε ο Δήμος Περιστερίου τόσο για τους δημότες όσο και για τους επισκέπτες της πόλης μας.
peristeri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου