Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη αγάπης του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου σε ιδρύματα και ξενώνες του Ιλίου





Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 σε ιδρύματα και ξενώνες της πόλης ενόψει των εορτών, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Ανδριάνα Αλεβίζου και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Photo 1:
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο Πρόεδρος του Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος» Νεόφυτος Ερωτόκριτος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδριάνα Αλεβίζου και ο Παιδοψυχίατρος & Επιστημονικός Διευθυντής του Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος» Ιωάννης  Παπακωνσταντίνου


Photo 2:
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον Πρόεδρο του Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος» Νεόφυτο Ερωτόκριτο


  • Η επίσκεψη του Δημάρχου Ιλίου ξεκίνησε από το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση (Ι.Π.Α.Π.) «Η Θεοτόκος», ακολούθησε το Οικοτροφείο του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης, στη συνέχεια ο Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών και τέλος το Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων κοριτσιών, γυναικών και μονογονεϊκών οικογενειών με πολιτικό άσυλο, όπου μοίρασε δώρα και αντάλλαξε ευχές, εισπράττοντας δύναμη από τα παιδιά και τους φιλοξενούμενους των παραπάνω ιδρυμάτων που τον υποδέχτηκαν θερμά, σε συγκινητικό κλίμα.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Ιλίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις Διοικήσεις και τους εργαζόμενους των ιδρυμάτων και των ξενώνων, να ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματισμούς τους, εξαίροντας το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.







Photo 3,4,5, 6 & 7:
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου σε ιδρύματα και ξενώνες της πόλης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Ανδριάνα Αλεβίζου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου