Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η Αλληλεγγύη, ομπρέλα για τους πρόσφυγες, διοργανώνει ένα διήμερο προσφοράς και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες




Ο Πολυχώρος Αλληλεγγύης και Πολιτισμού «Ομπρέλα», σε συνεργασία με το Αλληλέγγυο Κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου και την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου, διοργανώνει ένα διήμερο προσφοράς και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας.


  • Τη Δευτέρα 21/12 στις 17.00-21.00 και την Τρίτη 22/12 στις 11.00-20.00 στο χώρο στάθμευσης στη συμβολή των οδών Χρυσηίδος, Νέστορος και Πάριδος (έναντι του Δημαρχείου Ιλίου) συλλέγουμε φάρμακα που δεν έχουν λήξει και τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, φρυγανιές, ζυμαρικά, όσπρια, μπισκότα) για να διατεθούν στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών.

Σας περιμένουμε να στολίσουμε με τις προσφορές σας το Δέντρο Αλληλεγγύης, να μοιραστούμε ευχές και γλυκά, να γευτούμε χειμωνιάτικες συνταγές και να διασκεδάσουμε!
  • Τους τελευταίους μήνες, οι δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες πολέμου που βίαια εγκαταλείπουν τη χώρα τους θέλοντας να σωθούν και καταφθάνουν στην Ελλάδα ψάχνοντας τον τελικό προορισμό τους για να ζήσουν με αξιοπρέπεια, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, φορείς και συλλογικότητες, καθώς και χιλιάδες εθελοντές στη χώρα μας έχουν συγκινήσει, με την προσφορά τους, όλο τον κόσμο και έχουν σταθεί πραγματικά αρωγοί στην περιπέτεια των προσφύγων και των μεταναστών.

Κάνουμε την αλληλεγγύη πράξη, και τα φετινά Χριστούγεννα στεκόμαστε δίπλα σε κάποιους που τώρα μας έχουν πραγματικά ανάγκη!

Γιατί τα παιδιά πρέπει μόνο να χαμογελούν!

Η προσφορά και η βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου