Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου: Απαιτούμε την απαγόρευση των πλειστηριασμών φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 26.11.2015, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω επικαιροποιημένο ψήφισμα σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών:

«Πάρα πολλά νοικοκυριά της χώρας μας έχουν οδηγηθεί σε οικονομική καταστροφή εξαιτίας  της οικονομικής κρίσης και των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζει και η σημερινή συγκυβέρνηση. Πάρα πολλοί συμπολίτες μας έχουν καταστεί όμηροι των τραπεζών με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς και ο νόμος δεν προστατεύει την λαϊκή κατοικία για χιλιάδες φτωχά και μεσαία νοικοκυριά.
Απαιτούμε την απαγόρευση των πλειστηριασμών φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών, η Ένωση Συμβολαιογράφων να αρνηθεί τη συμμετοχή σε αυτή την αδικία σε βάρος των φτωχών πολιτών, η Ομοσπονδία των Εφοριακών Υπαλλήλων να αρνηθεί τη συμμετοχή της στις διαδικασίες κατάσχεσης και πλειστηριασμών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου θα σταθεί πλάι στο λαό, καταδικάζοντας και απαγορεύοντας πολιτικά τους πλειστηριασμούς των φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών.»
Το παρόν ψήφισμα θα κοινοποιηθεί:
·      Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων
·      Στο Υπουργείο Οικονομικών
·      Στον τοπικό τύπο
·      Στο διαδίκτυοΟ Πρόεδρος Δ.Σ.

Κουκουβίνος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου