Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Σε μια γιορτινή και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αγίας Βαρβάρας


Σε μια γιορτινή και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στη συμβολή Ελ. Βενιζέλου & Μ. Αλεξάνδρου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου
δέντρου της Αγίας Βαρβάρας.

Παγκόσμια ημέρα παιδιού και τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

Παιδικές αγγελικές φωνές από το 4ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Γυμνάσιο της πόλης μας έστειλαν μήνυμα αγάπης και προσφοράς με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
 
Η παιδική χορωδία και η ορχήστρα κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου μας μάγεψαν με γιορτινές μελωδίες και ο Αη Βασίλης με το ξωτικό των Χριστουγέννων και τις χιονονεράϊδες μας ταξίδεψαν στην μαγεία των Χριστουγέννων προσφέροντας δωράκια σε όλα τα παιδιά.
 
 Η Ένωση Κρητών «Η Μεγαλόνησος» και ο Σύλλογος Ποντίων «Ο Φάρος» έδωσαν λάμψη στην όλη εκδήλωση τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα.

Εκεί ήταν και ο «κουμπαράς» αγάπης της UNICEF που είχε ταξιδέψει σε όλες τις σχολικές μονάδες και τις δομές του Δήμου μας, αλλά και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την ενίσχυση του «κουμπαρά».

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης παρέδωσε τον «κουμπαρά» στην Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF κ. Σοφία Τζιτζίκου στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στα μικρά προσφυγόπουλα και μαζί φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Ο ουρανός φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα με την ελληνική δημόσια τηλεόραση να είναι εκεί καλύπτοντας την εορταστική εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου