Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Ιλίου άναψε και η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της



  Με κάθε λαμπρότητα και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, συνοδεία των παιδιών από τους
Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου που έψαλλαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.
 
Η βροχή που έπεφτε δεν πτόησε τα παιδιά και τον κόσμο που κατέκλισαν την Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ιλίου «Γ. Γεννηματά», προκειμένου να γιορτάσουν τα «Μαγικά Χριστούγεννα στην Πόλη» που ξεκίνησαν, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, τον ταχυδαχτυλουργό, τον Άγγελο στο Στέκι των Αναμνήσεων και τη φιλαρμονική του Δήμου που παιάνισε Χριστουγεννιάτικους ήχους, ενώ τα Σχολεία, τα Πολιτιστικά Σωματεία και Σύλλογοι της πόλης έδωσαν το δικό τους χρώμα στολίζοντας Χριστουγεννιάτικα δέντρα στους πεζόδρομους.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου πριν να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου, απηύθηνε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας:
 
«Αυτές τις γιορτές, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την αγάπη μας περισσότερο. Να σεβόμαστε και να ακούμε τον συνάνθρωπό μας περισσότερο. Γιατί όσο προσπαθούμε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να νιώσουμε την πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων, να νιώσουμε πιο γεμάτοι και πιο δυνατοί να ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα.  Σήμερα ανάβουμε το δένδρο της πόλης μας, που σηματοδοτεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και μέσα από την αλληλεγγύη και την ομόνοια των ημερών, αντλούμε δύναμη για το 2016 που έρχεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου