Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Επιτυχής εκδήλωση του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη



 "ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ


Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Κοινωνικής  Πολιτικής και το Τμήμα  ΚΑΠΗ  του Δήμου μας, πραγματοποίησαν Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015  στον
Ποδηλατόδρομο των Αγίων Αναργύρων, με αφορμή την  παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη.
Η εκδήλωση 'Δια – Δρόμος Ζωής” είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση,  ενημέρωση,  και αλλαγή συνηθειών των κατοίκων της πόλης  πάνω στο νόσημα αυτό. 
Η δράση περιελάμβανε αθλητικά δρώμενα όπως περπάτημα στον ποδηλατόδρομο, ασκήσεις γυμναστικής, μετρήσεις σακχάρου, ασκήσεις εργονομίας, ενημερώσεις προληπτικής ιατρικής  και υγιεινής διατροφής.
Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ.Νίκος Σαράντης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Κουτελιέρης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκος Παντελιάς, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού & Παιδείας κ.Περικλής Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος κ.Γιάννης Μαλτέζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Θεόδωρος Μαξούρας, κ.Πολύδωρας Τσελέκας, κ.Παναγιώτα Καρκαλέτση και άλλοι πολλοί σύλλογοι και σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου