Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Καινούργιος δίσκος των Musing Therapy με τίτλο «Καλύτερα έτσι» που κυκλοφορεί από την Fm records,




Οι «Musing Therapy» είναι το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον
Γιώργο Μητρόπουλο το 2012 στην Αθήνα. 


  • Ένα πολύ δυνατό σύνολο που συνδυάζει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό σε Rock-Pop μονοπάτια με Ελληνικό στίχο και με επιβλητική σκηνική παρουσία στις Live εμφανίσεις τους.

Το πρώτο τους album κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012 με τίτλο «Πόσο εύκολα ξεχνάμε» από την Melon Music και ήταν δικιά τους παραγωγή. 
Ξεχώρισε το τραγούδι «Κάποτε εμείς οι δύο» λόγω του δυναμισμού και του έντονου συναισθηματικού στίχου.

  • Το 2013 οι Musing Therapy κατέκτησαν την 3η θέση στον μουσικό διαγωνισμό “Grecofestival” και πήραν το βραβείο καλύτερου στίχου ανάμεσα σε συνολικά 100 συμμετοχές για το τραγούδι «Ζωή με οξυγόνο» σε στίχους της Κατερίνας Χονδρομπύλα.

Στον καινούργιο τους δίσκο με τίτλο «Καλύτερα έτσι» που κυκλοφορεί από την Fm records,είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή του Γιώργου Ξύνδα,ενός καταξιωμένου συνθέτη όπου έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες,και έχει στο βιογραφικό του ηχηρές συνεργασίες με ονόματα όπως ο Νίκος Μίχας, Vegas κ.α. όπου εμπιστεύτηκε το τραγούδι του ‘Μια ανάσα απ’την εφηβεία’ για να το ερμηνεύσει ο Γιώργος και οι «Musing Therapy».

  • Στόχος της μπάντας είναι οι πολλές Live εμφανίσεις για να μοιράζονται με τον κόσμο το πάθος για μουσική και η παραγωγή καινούργιων τραγουδιών με δυνατές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες!

Oι Musing Therapy ειναι:

Γιώργος Μητρόπουλος: Φωνή,Ακουστική κιθάρα,Συνθέσεις,Στίχοι
Niko Menem: Τύμπανα
Κώστας Δάρας: Πλήκτρα
Νίκος Εγγλέζος: Μπάσο
Πάνος Κατσίβας: Ηλεκτρική κιθάρα

Throw you pills away, MUSING Therapy is all you need!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου