Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Συγκινητική η συμμετοχή των πολιτών στη συγκέντρωση τροφίμων του Δήμου Περιστερίου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ 
Ημέρα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ήταν η 14η Νοέμβρη 2015 για το Δήμο Περιστερίου, για όλους αυτούς τους πολίτες, που πραγματικά έχουν ανάγκη!!!

Οι Περιστεριώτες δεν συνέβαλαν από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημά τους. Προσέφεραν ό,τι μπορούσαν και αυτές οι προσφορές είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο ξεπερνά όλα τα εμπόδια.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης αναφερόμενος στη συγκινητική συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου, τόνισε:
"Οι Περιστεριώτες απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι διαθέτουν περίσσευμα ψυχής. Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει αγγίξει όλους μαςΌμως εκεί που υπάρχει η ανάγκη, υπάρχει και η αλληλεγγύη. Υπάρχει η υποστήριξη. Υπάρχει η ανθρωπιά και το ενδιαφέρον προς το συνάνθρωπο".
Η συνεργασία των εθελοντικών και κοινωνικών φορέων της πόλης ήταν πολύτιμη και αποτελεσματική. Ο κ. Παχατουρίδης ευχαρίστησε θερμά όλους τους πολίτες που συμμετείχαν, τον Πρόεδρο της Στ' Λαϊκής Αγοράς Γιάννη Δημητρίου, τον Επικεφαλής της δημοτικής ομάδας "Περιστέρι με Όλους" Αλέξανδρο Πλέστη, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιο Δημητρίου και τα στελέχη της παράταξής τους για την παράδοση 5 τόνων οπωροκηπευτικών, καθώς και τις Υπεύθυνες της Κοινωνικής Δράσης, Εντεταλμένες Δημοτικές Συμβούλους Μαρία Αεράκη και Μαριάννα Λακιώτη.
Τα τρόφιμα θα καλύψουν τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου για τις Άγιες ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά), στη διάρκεια των οποίων δεν πρέπει να είναι μόνος του, ΚΑΝΕΙΣ!
peristeri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου