Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μία ονειρική χρονιά Και τώρα Ρίο, το όνειρο του Λευτέρη Πετρούνια

Πως τα φέρνει η ζωή... Το 2015 τη χρονιά που ο Λευτέρης Πετρούνιας γνωρίζει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την απώλεια (έχασε τον πατέρα του στις 7 Σεπτεμβρίου) είναι για εκείνον η κορυφαία αγωνιστική περίοδός του. Ο 25χρονος αθλητής ανακηρύσσεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ευρωπαίος και φυσικά Πανελληνιονίκης στους κρίκους.

Αν ήταν σύλλογος θα λέγαμε ότι πήρε το... τρεμπλ. Είναι όμως ένα παιδί που παρά τι δυσκολίες κατάφερε να πιάσει την κορυφή και να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το όνειρο του. Ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Το Ρίο τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και ευχή όλων το καλοκαίρι του 2016 ο Λευτέρης να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους!

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν στο Μονπελιέ. Εκεί πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου με 15.550 βαθμούς 15,575 βαθμούς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στις 20 Ιουνίου στο Μπακού (Ευρωπαϊκοί Αγώνες) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους με 15.633 βαθμούς. Εκεί ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής.

Στις 27 Σεπτεμβρίου κατέκτησε το χρυσό στο Γκράν Πρι του Σομπατέλι με 16.200 βαθμούς που αποτελεί και την κορυφαία επίδοση της καριέρας του.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου