Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Οι Επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία του κοινωνικού οδοντιατρείου της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου με το κοινωνικό ιατρείο του Δήμου με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για δωρεάν πρωτοβάθμιο οδοντιατρικό έλεγχο

Σε περιπτώσεις συμπολιτών μας που πραγματικά έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε οι οδοντίατροι θα είναι δίπλα τους και στην δευτεροβάθμια φροντίδα. 
Τα κοινωνικό οδοντιατρείο θα λειτουργεί στον χώρο του κοινωνικού ιατρείου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 11.00πμ - 13.00μμ
Το 2 Κοινωνικό Οδοντιατρείο στην πόλη μας έχει ανοίξει την πόρτα του για να δεχθεί όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Όλοι μας πρέπει να δείξουμε έμπρακτα ότι τα λόγια μας έχουν ηθική υπόσταση και οι πράξεις μας είναι αγνές και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών. Κάθε σκέψη και κάθε πράξη μας θα έχει σημείο αναφοράς τον αγνό και τίμιο συνάνθρωπό μας που είναι δέσμιος μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που μαστίζει την πόλη μας. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε άνεργο και ανασφάλιστο συμπολίτη μας ώστε με την κοινωνική αλληλεγγύη να ξεπεράσει τα εμπόδια της ζωής και να σταθεί πάλι δυνατός και δημιουργικός στην πορεία της ζωής του.
Εμείς στο Περιστέρι υπογράφουμε την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια. Σε μια πόλη ανθρώπινη όπως είναι το Περιστέρι που καθημερινά διδάσκει με πράξεις ευαισθησίας την αλληλεγγύη κανείς συμπολίτης μας δεν θα αισθάνεται πλέον μόνος του στην κρίση.
                               
                               Ο Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων
                                             Γιώργος Βαθιώτης, καθηγητής MSc

dytikoslogos.gr
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου