Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κουγιουμτζής Φώτης: Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια αθλητή του Συλλόγου ΄΄Ειρήνη Περιστερίου΄΄



Ούτε τα μνημόνια, ούτε η οικονομική κρίση, ούτε οι κακές συνθήκες προπόνησης είναι ικανά να εμποδίσουν του Έλληνες αθλητές να μας κάνουν υπερήφανους. 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκώβη, αυτή τη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ειρήνη Περιστερίου, έφτασε στην κορυφή στο όργανο των κρίκων , ένα από τα δυσκολότερα στο άθλημα.
Η παράταξή μας Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της Ειρήνης και φυσικά ο Λευτέρης Πετρούνιας, θέλει να συγχαρεί τον ίδιο τον αθλητή για την μεγάλη επιτυχία του αλλά και τους προπονητές του και τους ανθρώπους της Ειρήνης.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να τονίσουμε πως η δημοτική αρχή πρέπει να σκύψει σοβαρά στα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν οι ερασιτέχνες αθλητές και οι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας και να σταματήσει να αναλώνεται σε φιέστες , δήθεν μαζικού αθλητισμού μια φορά το χρόνο όπως έγινε πρόσφατα.
Οι ίδιοι οι αθλητές και οι αθλητικοί σύλλογοι συντονισμένοι μεταξύ τους , πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες , αφού τόσο η δημοτική αρχή αλλά και η πολιτεία τείνουν να θεωρούν το ερασιτεχνικό αθλητισμό περιττή πολυτέλεια.
Η παράταξή μας Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι θα είναι πάντοτε δίπλα στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, συμπαραστάτης στη λύση των προβλημάτων τους.

Κουγιουμτζής Φώτης, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου