Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των Κρίκων Λευτέρη Πετρούνια

Με το έμβλημα της πόλης του Περιστερίου τίμησε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή των Κρίκων Λευτέρη Πετρούνια.


Η βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή έγινε στις 6 Νοεμβρίου 2015 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Σταδίου Πυγμαχίας του Δήμου Περιστερίου, όπου καθημερινά προπονούνται και εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Περιστερίου "ΕΙΡΗΝΗ".

Ο κ. Παχατουρίδης συνεχάρη θερμά τον Λευτέρη Πετρούνια, του ευχήθηκε πολλές ακόμη επιτυχίες και αναφερόμενος στην μεγάλη επιτυχία δήλωσε: «Η στιγμή που κάποιος αθλητής ανεβαίνει στο ψηλότερο βάθρο είναι σίγουρα ανταμοιβή για τους κόπους ετών. Για όλους εμάς όμως τους Έλληνες που ακούμε τον εθνικό ύμνο να ακούγεται σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο είναι στιγμές εθνικής υπερηφάνειας και πραγματικά ανεκτίμητες. Σ΄ ευχαριστούμε για όλες αυτές τις στιγμές και ευχόμαστε το μέλλον να μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα τέτοιες».

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε και με τον Βλάση Μάρα, επίσης παγκόσμιο πρωταθλητή μας, καθώς και με τους προπονητές και τη διοίκηση του Συλλόγου "ΕΙΡΗΝΗ" που καθημερινά στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών.
peristeri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου