Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ηρακλής Δρούλιας: Στο Χαϊδάρι δεν υπάρχει η κατάλληλη σήμανση ως προς τις οδούς


«Παρέμβαση με ερώτηση έκανε στο Δημ. Συμβούλιο Χαϊδαρίου στις 29/10/2015 ο επικεφαλής της παράταξης ''Όραμα Δημιουργίας'' Ηρακλής Δρούλιας για τις ελλείψεις στην οδοσήμανση και για
τους βανδαλισμούς στα σήματα οδικής σήμανσης στους δρόμους της πόλης».

Ηρακλής Δρούλιας : Ίσως είναι ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας και προφανώς το τελευταίο διάστημα, όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα βέβαια εξαιτίας των πλημμυρών, όμως έχω διαπιστώσει ότι σε όλους τους δρόμους της πόλης, δεν υπάρχει η κατάλληλη σήμανση ως προς τις οδούς.
Δηλαδή, αν κάποιος προσπαθεί να βρει ένα δρόμο, δεν υπάρχει η σήμανση και νομίζω αυτό θα πρέπει να λυθεί και ταυτόχρονα μιλώντας για σήμανση, θα ήθελα να πω ότι υπάρχει πολύ ουσιαστικό πρόβλημα, πολύ μεγάλο πρόβλημα, στα οδικά σήματα τα οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό είτε έχουν καλυφθεί από αυτοκόλλητα, είτε έχουν υποστεί βανδαλισμούς.
Σε πολλές περιπτώσεις όταν πρόκειται και για στοπ, μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα και νομίζω θα πρέπει να επιληφθεί η Δημοτική αρχή, σε όλη αυτή την άσχημη εικόνα που υπάρχει σε σχέσει με τις σημάνσεις, είτε πρόκειται για σημάνσεις οδών, είτε για την οδική σήμανση στους δρόμους τις πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου