Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μουσική εναλλακτική παράσταση για την ανακύκλωση

Ο Δήμος Περιστερίου παρουσιάζει μια μουσική εναλλακτική παράσταση με θέμα την ανακύκλωση, θα απολαύσουν οι μικροί και μεγάλοι δημότες την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, ώρα 12:00, στο Άλσος Περιστερίου.

Η εκδήλωση ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, σχετικά με την ανακύκλωση υλικών. Πρόκειται για το πρόγραμμα Jazz for kids του μουσικού Αλέξανδρου Χρηστίδη, ο οποίος μέσα από γνωστές μουσικές επιτυχίες και χορευτικούς ρυθμούς jazz, latin, rock, samba, hip hop θα επιδιώξει να περάσει το μήνυμα της ανακύκλωσης.
Ο κ. Χρηστίδης θα δείξει στους συμμετέχοντες πως, από απλά ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν να φτιάξουν μουσικά όργανα και να παίξουν μουσική.
Όπως τόνισε ο κ. Χρηστίδης η εκδήλωση θα είναι ένα μουσικο- χορευτικό διαδραστικό πάρτυ. Μια ζωντανή πρωτότυπη συναυλία του Voyage Group με στοιχεία Διαδραστικής Ρυθμολογίας. Παράλληλα καλεί όσους συμμετέχουν να φέρουν μαζί τους ανακυκλώσιμα υλικά που θα γίνουν μουσικά όργανα.
Στη σκηνή θα υπάρχουν διάφορα σετ με αυτοσχέδια όργανα από ανακυκλώσιμα αντικείμενα από διάφορα υλικά και στο κοινό θα μοιραστούν κάποια όργανα του χεριού. Παράλληλα, θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια για την ανακύκλωση.
peristeri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου