Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πρωταγωνιστές και πάλι είναι τα παιδιά όλων των Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, στα πλαίσια του 3ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής Δήμου Περιστερίου, που διοργανώνει η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ).


"Περιστέρι, Πόλη Φιλάδελφη & Αλληλέγγυα" είναι το φετινό θέμα του διαγωνισμού, που πραγματοποιείται στην πόλης μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου ανακοινώνει ότι οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να αποτυπώσουν σε ειδικά χαρτόνια, που θα προμηθεύσει η ΔΕΠΑΔΠ σε όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της αλληλεγγύης σε συνδυασμό με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 10 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου 2015. Τα έργα των 51 καλύτερων ζωγράφων θα εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό και θα τοποθετηθούν για όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων σε φωτεινά πλαίσια της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως (απέναντι από τον ΟΤΕ).

Για την προβολή των έργων θα γίνει ειδική εκδήλωση με φωταγώγηση της πλατείας, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30. Όλοι όμως οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν επαίνους ως επιβράβευση για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Η επιτροπή που θα αξιολογήσει τα έργα των μικρών ζωγράφων αποτελείται από τους δασκάλους των καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Δήμου μας.
peristeri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου