Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος μας με θέμα : «Ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020», στις 23 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου «Μήτρος Σουλιμιώτης».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που πρόκειται να δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα και αποσκοπούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω παροχής χρηματοδότησης σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας σημαντικά στον τομέα της απασχόλησης.

Στόχος ήταν η έγκυρη και πλήρης πληροφόρηση των πολιτών με ειδική αναφορά στις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις καθώς επίσης και στις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους δυνητικά ωφελούμενους από τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Για την ανάλυση των επιχειρηματικών ευκαιριών παρουσιάστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από τον κύριο Μιχάλη Γκούμα - Στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και αξιολόγησης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, τον κύριο Σύρο Κοσκοβόλη Στέλεχος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και την κυρία Αικατερίνη Χαραλάμπους -Στέλεχος Δ/νσης Απασχόλησης ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 Αιγάλεω. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Υπηρεσίας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Ανέργων που λειτουργεί στο πλαίσιο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας από το 1997.
agiavarvara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου