Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Αγίας Βαρβάρας - Ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα:


Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σας προσκαλεί στην ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: "Ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα  στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020" που θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ. μ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Μήτρου Σουλιμιώτη  (Σίφνου & Αγίου Γεωργίου).

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που πρόκειται να δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα και αποσκοπούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας,  μέσω παροχής χρηματοδότησης σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας σημαντικά στον τομέα της απασχόλησης.
Στόχος της ημερίδας είναι αφενός η έγκυρη πληροφόρηση των πολιτών και αφετέρου η πλήρης ενημέρωση των ενδιαφερομένων, με ειδική αναφορά στις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις καθώς επίσης και στις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους δυνητικά ωφελούμενους από τα συγκεκριμένα προγράμματα.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν  με εισηγήσεις  ομιλητές - εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και αξιολόγησης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού,  του ΟΑΕΔ και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών  οι οποίοι θα αναλύσουν εμπεριστατωμένα και διεξοδικά τα παραπάνω.
 Η Ημερίδα αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ανάδειξης των δυνατοτήτων και των παροχών των νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, που στοχεύουν κατά βάση στην ενίσχυση της απασχόλησης – επιχειρηματικότητας του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Πληροφορίες: Δήμος Αγίας Βαρβάρας - Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας,
 Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2132019308-7 Αγγελική Παπαγεωργίου, Ευαγγελία Δημητροπούλου.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18: 00                          Προσέλευση – Εγγραφές

18: 10                         Έναρξη - Χαιρετισμός                         

18: 15                          Παρουσίαση της Υπηρεσίας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Ανέργων Δήμου Αγίας Βαρβάρας
Φωτεινή Σμυρνή – Κοινωνική Λειτουργός,  Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγίας Βαρβάρας

18:30                           «Η συμβολή του ΟΑΕΔ στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020»
                                    Αικατερίνη Χαραλάμπους – Στέλεχος Δ/νσης Απασχόλησης  ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 Αιγάλεω

18:50                           «Δημιουργία Συνεργατικών Σχημάτων σε παραδοσιακούς κλάδους και Εισαγωγή Καινοτομιών»
Σύρος Κοσκοβόλης- Μονάδα προγραμματισμού, σχεδιασμού, ωρίμανσης και υλοποίησης εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων   Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών


19:10                    «Δυνατότητες χρηματοδότησης νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ 2014- 2020»
Μιχάλης Γκούμας – Στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και αξιολόγησης του Υπουργείου  Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού

19:40                           Συζήτηση – Ερωτήσεις

21: 00                          Συμπεράσματα - Προτάσεις


Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σας προσκαλεί στην ενημερωτική Ημερίδα με θέμα :

"Ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020"

που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ. μ.,
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Μήτρου Σουλιμιώτη
  ( Σίφνου & Αγίου Γεωργίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου