Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση στον ΑΣΔΑ για το Επισιτικό Πρόγραμμα


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 1 του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), η Κοινωνική Σύμπραξη Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Δυτικού Τομέα Αθηνών κηρύττει την έναρξη υλοποίησης του Επισιτιστικού Προγράμματος διοργανώνοντας συνάντηση την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:00 μμ στα γραφεία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), Επικεφαλής εταίρου της Κοινωνικής Σύμπραξης.
Στην εναρκτήρια συνάντηση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (ΑΣΔΑ, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Δήμοι Αγ. Βαρβάρας, Αγ. Αναργύρων- Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου και  Ιερές Μητροπόλεις Νικαίας, Περιστερίου, Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως).
Επίσης έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο κ. Eric Gazon υπεύθυνος του Προγράμματος ΤΕΒΑ για την Ελλάδα από την Διεύθυνση Εργασίας της Ε.Ε. και εκπρόσωποι του Εθνικού Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ)
Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στοχεύει να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση και έχουν ελάχιστα ή καθόλου εισοδήματα και συνεπώς αδυνατούν να καλύψουν τις άμεσες βιοποριστικές τους ανάγκες.
Συγκεκριμένα, οι υποβληθείσες αιτήσεις για το Επισιτιστικό Πρόγραμμα στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών έφτασαν τις 8.413 και ο συνολικός αριθμός των μελών των αιτούντων τις 17.135.
proodeutiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου