Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες συνεχίζεται από τη δημοτική κίνηση Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης»



  • Ρουχισμός και είδη πρώτης ανάγκης στάλθηκαν στο νησί της Χίου

 
 Η δημοτική κίνηση Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης»,
συνεχίζοντας να στηρίζει έμπρακτα τους Σύριους πρόσφυγες, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου και απέστειλε, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, περίπου 40 δέματα με ρουχισμό, παπούτσια, αλλά και βρεφικά είδη, στο νησί. Τα είδη αυτά θα διανεμηθούν στους πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη εκεί αλλά και σε όσους καταφθάνουν καθημερινά καθώς η εισροή προσφύγων στο νησί συνεχίζεται αδιάκοπα.
 
Τα είδη που στάλθηκαν είχαν συγκεντρωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού "Ομπρέλα" (Μενέλαου 90), από πολίτες του Ιλίου που ανταποκρίθηκαν με θερμή στο ανοιχτό κάλεσμα της παράταξης για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
 
Η «Αλληλέγγυα Πόλη», εδώ και περίπου δύο μήνες στηρίζει συνεχώς και με συνέπεια τους ανθρώπους αυτούς που δοκιμάζονται, έχοντας αποστείλει ήδη δύο φορές ανθρωπιστική βοήθεια στα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων που λειτουργούν στην Αττική (Τάε Κβο Ντο Π. Φαλήρου και Παλέ Γαλατσίου αντίστοιχα).
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
Ίλιον, 28 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου