Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου



Δελτίο Τύπου
 Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου και σε ετοιμότητα τέθηκε ο μηχανισμός της Πολιτικής του Προστασίας από την πρώτη στιγμή και καθ’ όλη τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.



Συνεργεία του Δήμου επιχείρησαν όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα (για καθαρισμό φερτών υλικών, άντληση υδάτων, αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου), ενώ κλιμάκια μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας κατέγραψαν τις ζημιές και πραγματοποίησαν διαρκείς ελέγχους, επιβλέποντας επικίνδυνα σημεία της πόλης.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα των επιπτώσεων από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 24ης Οκτωβρίου 2014 και την αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των έργων που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης επισήμανε με ιδιαίτερη ανησυχία ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 στο Δημαρχείο Ιλίου και την εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που ακολούθησε για θέματα του Δήμου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αναστασία Στεφανοπούλου, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών Ευανθία Θωμά, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου και υπηρεσιακά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου