Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Γονείς και παππούδες ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΠΑΙΔΙΑ - Δεύτερη απόπειρα αρπαγής νηπίου! Ανάστατοι οι γονείς στο Περιστέρι

φωτο Αρχείου
Ένα δεύτερο πανομοιότυπο περιστατικό απόπειρας αρπαγής νηπίου σημειώθηκε στο ίδιο σημείο σε διάστημα μιας βδομάδας στο Περιστέρι! Το ανατριχιαστικό είναι πως χρησιμοποιούν άλλα παιδιά σαν δόλωμα για να συμπαρασύρυν το παιδί που πρόκειτε να αρπάξουν!


  • Χάρις στην  παρατηρητικότητα μιας μητέρας αποτράπηκε αρπαγή νηπίου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι. 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μια οικογένεια τσιγγάνων καθόταν σε απόμερο παγκάκι στην άκρη της πλατείας δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Έχοντας στρατολογήσει ένα κοριτσάκι επίσης τσιγγανάκι, περίπου 7-8 ετών το το έστειλαν με σκοπό να παίξει, να γνωριστεί και να παρασύρει ένα άλλο μικρότερο κοριτσάκι ηλικίας 1,5 ετών που ήταν στην πλατεία με τους παππούδες του.
Όταν διέφυγε της προσοχής του παππού και της γιαγιάς, το τσιγγανάκι πήρε από το χέρι το νήπιο και το πήγαινε σιγά σιγά στους δικούς του που περίμεναν στο παγκάκι.
Την κίνηση αυτή την αντιλήφθηκε μια μητέρα με δύο παιδιά και γνωρίζοντας το περιστατικό που σημειώθηκε την προηγούμενη βδομάδα, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα το τσιγγανάκι να αφήσει το χέρι του νηπίου και να τραπεί σε φυγή.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου έφθασε σε πολύ λίγο χρόνο αλλά παρ όλα αυτά, πρόλαβαν και εξαφανίσθηκαν και οι υπόλοιποι τσιγγάνοι πού είχαν μείνει μέχρι εκείνη την στιγμή, παρατηρώντας διακριτικά το τι γίνεται στην πλατεία.
Επί πλέον ειδοποιήθηκε για το συμβάν και ο Διοικητής του οικείου τμήματος
Γονείς και παππούδες ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΠΑΙΔΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου