Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πως το παρουσίασε η δημοτική αρχή του Δήμου Περιστερίου τη ΔΩΡΕΑΝ διανομή ροδάκινων και ποια είναι η πραγματικότητα.


Ο δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) δήλωσε για τη δωρεάν διανομή ροδάκινων που έγινε στο Δήμο Περιστερίου:


"Η ΔΩΡΕΑΝ διανομή ροδάκινων που έγινε στην πόλη μας στις 08/09/2015 έγινε από την Κοινωνική Σύμπραξη Επισιτιστικής Βοήθειας Δυτικής Αθήνας (ΔΙΑ.Σ.Ε.Β.Δ.Α.) μ ε τον συντονισμό του ΑΣΔΑ και σε συνεργασία με τις ενώσεις ροδακινοπαραγωγών, τις υπηρεσίες της ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σε περίπου 24.000 συμπολιτών μας των δήμων (Αγίας Βαρβάρας , Αγίων Αναργύρων, Καματερού , Αιγάλεω , Ίλιον , Χαϊδάρι , Πετρούπολη και Περιστερίου ) .

  • Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ανακοίνωσε την 1η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ Προϊόντων στους Δήμους της Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δυτικού Τομέα.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

  • Κάποιοι μάτωσαν για αυτή την ενέργεια μακριά από τις φωτογραφικές μηχανές , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ , ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κτλ) και κάποιοι εδώ στον δήμο Περιστερίου έτρεξαν να πάρουν τα μπράβο τους , τους ψήφους τους ,μπροστά στην κάμερα χωρίς να σκεφτούν την περαιτέρω μείωση προσωπικότητας και αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας.
Ο κ. Πίττας Αθανάσιος μελος του συλλογου τριτεκνων Περιστεριουεπιβεβαίωσε λέγοντας: 
"Σαν μελος του συλλογου τριτεκνων Περιστεριου ελαβα σημερα το πρωι το εξης ενημερωτικο sms,σας το παραθετω ακριβως οπως το ελαβα. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 10/9 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/9 & ΩΡΑ 18.00-21.00 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΑ"
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ"
(απο τη σελίδα Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου