Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Γιώργος Βαθιώτης: «Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε για μας στο Περιστέρι η αλληλεγγύη είναι συναίσθημα

  •  95 κιβώτια βρεφικά γάλατα σε 4 Δημόσια Μαιευτήρια και Ιδρύματα βρεφών
 
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου Γιώργος Βαθιώτης, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου παρέδωσε 50 κιβώτια με βρεφικά γάλατα στο παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ» του Κέντρου
Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημήτρης Βεζυράκης και η Γενική Γραμματέας Πρόνοιας  του Υπουργείου Εργασίας  Μαρίνα Κουτσουρή τον ευχαρίστησαν γι’ αυτήν την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας.

Ο Γιώργος Βαθιώτης χαρακτηριστικά τόνισε «Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε για μας στο Περιστέρι η αλληλεγγύη είναι συναίσθημα, ζωντανή ελπίδα και αληθινές πράξεις. Τα 50 κιβώτια με βρεφικά γάλατα είναι σε συνεργασία με τα κινήματα αλληλεγγύης της Ευρώπης και τα παραδίδουμε σε σας Πρόεδρε για τα παιδιά των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, του ιδρύματος «Η ΜΗΤΕΡΑ» και του ιδρύματος «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ». Είναι χαρά μου που η αλληλεγγύη σήμερα συναντά ένα φίλο και συνοδοιπόρο στην φωτεινή ελπίδα της αξιοπρέπειας. Θα τα καταφέρουμε γιατί δεν είμαστε μόνοι στην όαση   της αυριανής μέρας».

Στην συνέχεια το ταξίδι ανθρωπιάς είχε προορισμό τα Μαιευτήρια  «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» και «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Παρέδωσε 45 κιβώτια με βρεφικά γάλατα στην Υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών Διονυσία Γιαννοπούλου λέγοντας  «Όταν υπάρχουν δυναμικά κινήματα αλληλεγγύης τα χαμόγελα θα είναι  φωτεινά και η ελπίδα πάντα υγιής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου