Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κεντρικός ομιλητής ο Δ. Βίτσας στη Συγκέντρωση υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι

  • " Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με την Νέα Δημοκρατία"
 
"Δεν πρέπει ο σκεπτόμενος κόσμος σ' αυτές τις εκλογές να χάσει την ελπίδα του" τόνισε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση στο Περιστέρι, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας.

Στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της πόλης ο κ. Βίτσας τόνισε μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα μιας νέας κατάστασης που αντιμετωπίζει ο σκεπτόμενος κόσμος, αυτός που δεν πρέπει να χάσει την ελπίδα του αγώνα και των προσδοκιών για ένα καλύτερο αύριο.                               
Τόνισε ακόμα τις λύσεις που έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις 100 δόσεις την κατάργηση του πεντάευρου, τις προσπάθειες ανασυγκρότησης στον τομέα της υγείας, ενώ δεν παρέλλειψε να τονίσει τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει η χώρα μας, στον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό, τις πηγές ενέργειας, την παιδεία. Έκανε σαφές ωστόσο ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με την Νέα Δημοκρατία καθότι υπάρχουν ιδεολογικές και αξιακές διαφορές με το συγκεκριμένο κόμμα. 
 Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ομιλίες από τον επικεφαλής της παράταξης "Ενεργών Πολιτών" Φ. Κουγιουμτζή, τις υποψήφιες βουλευτές Σ. Αλεξοπούλου, Χ. Νικολάου, Χ. Πάντου. Παρέμβαση έκανε στο τέλος η συγγραφέας και ποιήτρια Β. Γεωργακά. 


Την εκδήλωση συντόνισε ο Ζ. Καπράνας.
 Ομιλία της Σοφίας  Αλεξοπούλου
  Είδα ένα σύνθημα σε ένα τοίχο.ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΒΡΕΞΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ και γέλασα.Σκέφτηκα ότι ο λαγός είμαστε εμείς που μένουμε όρθιοι και βέβαια δεν τρέχουμε να ξεφύγουμε από ευθύνες και αντιμετώπιση προβλημάτων,αλλά ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.'Ορθιοι,παρά τις επιφυλάξεις,απογοητεύσεις,γκρίνιες ακόμα και τις ήττες καμιά φορά.
Αρκετάφίλοι και σύντροφοι,με το αυτομαστίγωμα,την αυτοκριτική,τους απολογισμούς για το τόσο λίγο διάστημα διακυβέρνησης.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙγια τις μάχες των συντρόφων της κυβέρνησης,για τα νομοσχέδια που ψήφισε(ανθρωπιστική κρίση,100 δόσεις).
-για τις ρωγμές που έκανε στην Ευρώπη και στον κόσμο
-για τα σχέδια των κυρίαρχων κύκλων που αποκαλύψαμε
Να είμαστε περήφανοι που δεν έπεσε,  για τις προσπάθειές της.ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.Όπως είμασταν εδώ,όταν μέναμε έξω από τη βουλή,όταν από το το μηδέν φτιάχναμε κόμμα και παράταξη στο δήμο.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
-για να υλοποιήσουμε τα καλά σημεία της όποιας συμφωνίας,κομμάτια του προγράμματός μας.
-για να βρούμε αντισταθμιστικά για τα δύσκολα σημεία.
-για να παλέψουμε όλα τα ανοικτά σημεία και φυσικά για το ΧΡΕΟΣ

Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει άλλο ιδέες,αλλά έργα.ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,περιμένει δικαιοσύνη και κοινωνικό κράτος,επενδύσεις και ανάπτυξη προς όφελος των πολλών
-Για να βελτιωθεί η καθημερινότητά του.
-Για να έχουν προοπτική τα παιδιά του και να μην φεύγουν στο εξωτερικό.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
Εγραφε στην αυγή της Κυριακής η Ρέα Γαλανάκη:στο βάθος χρόνου της αριστεράς υπάρχουν τίμιοι αγώνες και ανθρωπιστική σκέψη,ενώ στο βάθος χρόνου της δεξιάς διαφθορά και δωσιλογισμός.
Ο χρόνος,είναι πια συμπυκνωμένος.Με ηρεμία αλλά και ταχύτητα,με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας,με τις πνευματικές μας αξίες θα βρούμε λύσεις,θα κάνουμε ΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΜΕΣ.Θα πραγματοποιήσουμε ότι ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ.
Δεν απομακρυνόμαστε από τους στόχους μας.Μαζεύουμε δυνάμεις,αλλάζουμε συσχετισμούς και ξανακάνουμε επίθεση.Για να γκρεμίσουμε το χθες και να κερδίσουμε το ΑΥΡΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου