Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

JAZZ POINT | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Jazz Point για τις 4,5 & 6 Ιουνίου

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ


Johnny Vavouras and the Cadillacs 

50's rock n' roll, swing, blues & ballads.

Από το 1987 στο σήμερα με μια εμφάνιση φρέσκια, σύγχρονη γεμάτη από αυθεντική έκφραση του Rock ΄n ΄ Roll, της Blues και των 50’ς. Σταθερή αξία με εμφανίσεις και συναυλίες με θρύλους Chuck Berry, Jerry Lee Lewis ..., 
Οι Cadillacs εμφανίζονται με άσπρα πουκάμισα, γραβάτες και Τζην, σαν τα συγκροτήματα της δεκαετίας του ΄50, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη με χορευτικά τραγούδια και μπαλάντες.

Johnny Vavouras - guitar,vocals
Byron Tsourapis - bass,vocals 
Dimitra Apostolou - piano,organ 
Thomas Andreou – drums


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ


DILEMMA

12 χρόνια μουσικής πορείας με 3 ολοκληρωμένα άλμπουμ στις αποσκευές τους χρησιμοποιούν στοιχεία από την κλασική , την jazz, τη new wave σκηνή , πάντα με rock αποχρώσεις. Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές καταθέτουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό. Το debutalbum τους με τον τίτλο “PENDULUM”, κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2009 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISEUP”,που ηχογραφήθηκε στο HalfNoteJazzclub της Αθήνας. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησε το 3oalbumτους με τον τίτλο “OBLIVION”.

Σωτήρης Τράγκας : φωνή, σαξόφωνο, φλάουτο, φυσαρμόνικες.

Πόπη Νταλαχάνη : φωνή, ακουστική κιθάρα, loops.


ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ


PG & THE ROCKING CATS

Ένας από τους λίγους μοντέρνους κιθαρίστες με ιδιαίτερη τεχνική, ήχο και μουσική άποψη, ο Παντελής Γαργουλάκης (PG)και η μπάντα του THE ROCKING CATS BAND που αποτελούνται από την Μαρία Σωτηροπούλου στα φωνητικά, τονΚλέαρχο Κανελλόπουλο στο μπάσο και τον Gus Κατσούδα στα τύμπανα, μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα εξαιρετικής ποιότητας με γνωστές επιτυχίες διασκευασμένες με μοναδικό τρόπο και μας προσκαλούν σε ένα Blues, Funk,Soul, Jazz, Rock party που θα μας μείνει αξέχαστο.


JAZZPOINT ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 / ΣΥΝΤΑΓΜΑ / ΤΗΛ. 2103235911

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 22:00 ^ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου