Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

450 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες εντυπωσίασαν στην Πετρούπολη

 Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση των τμημάτων ενόργανης και ρυθμικής του Δήμου Πετρούπολης, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ν. Παξιμαδάς”. Στην
εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 450 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες, που εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες θεατές με τις δύσκολες και απαιτητικές χορογραφίες τους και την άψογη τεχνική τους.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Σίμος Ευάγγελος, οι αντιδήμαρχοι κα. Πουλογιαννοπούλου Βάσω, κ. Μαλαθρίτης Νίκος και ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Λάππας Θεόδωρος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ολυμπιονικών Ελλάδος κα. Ζυγούρη Βούλα, όπου μαζί με την Διοίκηση του Δήμου απένειμε τα αναμνηστικά μετάλλια και τους επαίνους στα παιδιά που συμμετείχαν.
 
Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 οι προπονήτριες κα. Αυλωνίτη Χριστίνα (υπεύθυνη του τμήματος ρυθμικής) και η κα. Στρατικοπούλου Μπέτυ (υπεύθυνη του τμήματος ενόργανης) συμμετείχαν με τις αντίστοιχες ομάδες του Δήμου Πετρούπολης στο “Cosmogym FESTIVAL-CONTEST 2015”, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος". Οι εξαιρετικές αθλήτριες και αθλητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις, μιας και τα συγκεκριμένα τμήματα είναι από τα λίγα δημοτικά τμήματα μαζικού αθλητισμού που συμμετείχαν στη γνωστή διοργάνωση και εκπροσώπησαν επάξια τον Δήμο Πετρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου