Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η 2η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής στον Δήμο Ιλίου



 Με στόχο την προαγωγή της υγιεινής διατροφής, ο Δήμος Ιλίου διοργάνωσε τη 2η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στην κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Ραδιοφωνίας, σε συνεργασία με την Ένωση Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος «η  Ροδιά».

 
Με σύνθημα «Μαγειρεύοντας Μαζί!» παιδιά από τα Σχολεία της πόλης και το Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος» μαγείρεψαν μαζί με την οικογένειά τους, αντάλλαξαν ιδέες, έγραψαν τη συνταγή τους και με πολλές δόσεις αισιοδοξίας παρευρέθηκαν στη μεγάλη αυτή οικογενειακή γιορτή, όπου οι καταξιωμένοι σεφ της κριτικής επιτροπής δοκίμασαν τις συνταγές των παιδιών, ξεχώρισαν και βράβευσαν τις καλύτερες. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων, ενώ όλα τα παιδιά πήραν έπαινο και αναμνηστικά δώρα για την προσπάθειά τους.
 
Η γιορτή αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης δραστηριοτήτων που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στο ζήτημα της υγιεινής διατροφής και την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών. 
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Ένωσης Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος «η Ροδιά» κα. Ειρήνη Σιγάλα για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και όλα τα παιδιά των Σχολείων του Δήμου για τη θερμή συμμετοχή τους, στα οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία, παροτρύνοντάς τα να συνεχίσουν να ασχολούνται με τη μαγειρική και τη διατροφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου