Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης για την επίθεση Φασιστών στο Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι



Οι θρασύδειλοι εγκληματίες της φασιστικής συμμορίας "αυτόνομοι εθνικιστές" επιτέθηκαν χθες Κυριακή ενάντια στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στην οδό Καρυάτιδος στο Περιστέρι.


Γύρω στις 9 μμ τρία φασιστοειδή με καλυμμένα πρόσωπα κατέβηκαν από μοτοσυκλέττες και προσπάθησαν να πυρπολήσουν το Στέκι, που εκείνη την στιγμή ήταν κλειστό. Μόλις έγιναν αντιληπτοί από γείτονες, εξαφανίστηκαν σαν λαγοί.
 Η χθεσινή επίθεση ήταν συνέχεια παρόμοιων επιθέσεων από την ίδια εγκληματική συμμορία στον Κολωνό και στον Κορυδαλλό.
Οι φασιστικές συμμορίες που είχαν λουφάξει, έχουν αποθρασυνθεί το τελευταίο διάστημα από το νέο δόγμα "νόμος και τάξη" Πανούση και από τις συνεχείς αναβολές στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Επίσης έχουν αποθρασυνθεί για τον ίδιο λόγο οι νεοναζιστικοί μηχανισμοί μέσα στην ΕΛΑΣ που συγκαλύπτουν προκλητικά την εγκληματική δράση των φασιστικών συμμοριών. Το πρόσφατο γεγονός με τον μετανάστη - θύμα επίθεσης χρυσαυγιτών που συνελλήφθη αναίτια για να εκβιαστεί και να αποσύρει την μήνυση αποδεικνύει πως υπάρχει τέτοιο σοβαρότατο θέμα συγκάλυψης που αφορά το ΑΤ Περιστερίου.
Αν οι φασίστες εγκληματίες νομίζουν πως η συγκάλυψη αυτή τους παρέχει "ασυλία", είναι ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
Τους θυμίζουμε πως όποτε έχουν επιχειρήσει να "βάλουν πόδι" στο Περιστέρι, έφαγαν τα μούτρα τους κι ακόμα τρέχουν ...
... γιατί η νεολαία, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι έχουν καταλάβει πολύ καλά πως οι φασιστικές συμμορίες δεν είναι παρά ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Στο στόχαστρό τους δεν έχουν φυσικά την οικονομική και πολιτική ελίτ του καθεστώτος απ την οποία παίρνουν εντολές. Αντίθετα, έχουν τους εργάτες, τους μετανάστες, την αριστερά και τον αντεξουσιαστικό χώρο.
Για άλλη μια φορά θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

 ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου