Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Floral ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | ΠΕΜΠΤΗ 30/4 – ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5



Το Floral συνεχίζει να υποδέχεται γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα σε live εμφανίσεις στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του στα Εξάρχεια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | ΠΕΜΠΤΗ 30/4 – ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5


  ΠΕΜΠΤΗ 30/4: PULP FICTION PARTY ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ



When nothing goes right… Pulp Fictionize yourself…

Το Καλειδοσκόπιο, το πρώτο free-press της Αθήνας ξεκίνησε το 1999, ως πρωτοβουλία μιας ομάδας φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Μετά από 15 χρόνια έντυπης κυκλοφορίας, εδώ και μερικούς μήνες το περιοδικό λειτουργεί διαδικτυακά:


Με αφορμή, λοιπόν, την επαναδραστηριοποίησή του, το περιοδικό επιστρέφει δυναμικά οργανώνοντας αυτό το θεματικό Party με προβολές από ταινίες του Tarantino και μουσική από τα soundtracks του.

Ας σημειωθεί, ότι τη μουσική θα επιμεληθεί η γνωστή outlaw-surf μπάντα, MOAN.

Στις 22:00 |Είσοδος 3€


  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/5: JE SWING

Τη νύχτα της Πρωτομαγιάς οι Je Swing σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό ανοιξιάτικο live στο Floral με αγαπημένους gypsy swing και hot jazz σκοπούς, διασκεδαστικούς αυτοσχεδιασμούς, κοκτέιλ και χορό μέχρι τελικής πτώσης! Be there!

Αντώνης Αρφάνης - Κιθάρα 
Γιώργος Χρονόπουλος - Κιθαρα 
Γιώργος Τσιατσούλης -  Ακκορντεόν 
Γιώργος Βεντουρής - Κοντραμπασο 
Ειρήνη Τριανταφυλλίδη-Τραγούδι

Στις 22:00 | Είσοδος 3€


  ΣΑΒΒΑΤΟ 2/5: ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Οι Φιγούρες δημιουργήθηκαν το 2003 από μουσικούς που προέρχονταν από διάφορα συγκροτήματα της Ελληνικής pop-rock σκηνής και με συμμετοχές σε σχήματα γνωστών καλλιτεχνών όπως Στέφανος Κορκολής, Κώστας Μπίγαλης, Θάνος Καλλίρης, Γιάννης Σαββιδάκης, Εν Κατακλείδι, και άλλοι. Το 2007 κυκλοφόρησαν το maxi single με τίτλο ΜΑΚΡΙΑ.

Θεωρούνται κατ’ εξοχήν συγκρότημα ζωντανών εμφανίσεων. Το σετ τους αποτελείται από αξέχαστες pop-rock επιτυχίες της δεκαετίας των  80’s, που όλοι αγαπάμε.

Συνεργάστηκαν κατά περιόδους με φίλους τους μουσικούς όπως οι: Θάνος Καλλίρης, Γιάννης Σαββιδάκης, Φώτης Χαλκιάς (RISKO), Λύτης, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Στέφανος Βιο, Mιχάλης Κακκέπης  κ.α

Τα μέλη τους είναι:
Αγγελόπουλος Χρήστος: Φωνή-Μπάσο
Αρβανίτης Γιώργος: Κιθάρες
Tούμπα Μυρτώ: Πλήκτρα-Φωνητικά
Αναγνωστάκης Φραντζής: Τύμπανα

Στις 22:00 | Είσοδος 4€


  ΚΥΡΙΑΚΗ 3/5: ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Μουσικής Πράξης θα σας απογειώσουν με μία πολύ δυνατή μουσική βραδιά στο Floral!

Στο Ωδείο Μουσικής Πράξης τα Μουσικά Σύνολα είναι πλέον ένας 15ετής θεσμός. Αποτελούν σημαντική εκπαιδευτική λειτουργία και αντικατοπτρίζουν τις βασικές φιλοσοφίες της Σχολής. Εκτός από π
oπ και ρόκ, λειτουργούν επίσης Σύνολα latin, jazz, metal αλλά και ελληνικής μουσικής.

Δύο από τα πιο εξελιγμένα Σύνολα του Ωδείου, Advanced Contemporary & Teaching Diploma Ensembles, θα σας χαρίσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε τραγούδια-σταθμούς. Οι μαθητές των συνόλων περιμένουν με ανυπομονησία το χειροκρότημά σας! 

Υπεύθυνοι καθηγητές: Δημήτρης Monn, Lia Hide

Στις 21:30 | Είσοδος ελεύθερη


  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/5: CLOCKWISE
 
Οι Clockwise είναι μία δυναμική Funk-Soul-Blues μπάντα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2014.

Εστιάζουν σε διασκευές από μια μεγάλη γκάμα επιλεγμένων κομματιών, από τραγούδια του James Brown μέχρι του Bob Marley. Με φρεσκάδα, νιάτα και γκρουβάτα ακούσματα από κούνια, φροντίζουν πάντοτε να δουλεύουν παράλληλα πάνω σε συνθέσεις τους και να προσθέτουν δικά τους στοιχεία.

Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο είναι το δυνατό τους στοιχείο. Ελάτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Στις 22:00 | Είσοδος 3€


  ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5: VINYL SUICIDE

Οι Vinyl Suicide σχηματίστηκαν την Άνοιξη του 2009 στην Αθήνα. Συνέθεσαν τις ετερόκλητες επιρροές τους για να οδηγηθούν στον ήχο που σχεδόν ειρωνικά και αυτάρεσκα ονομάζουν suicide pop.

Το 2013 κυκλοφόρησαν το EP τους “6.40 Α.Μ. (On Lycabettus)” στην The Sound Of Everything και τον Μάρτιο του 2014 κυκλοφόρησε το “Safely Blind Again” ως digital single. Τον Μάρτιο το κομμάτι τους “6:40 ΑΜ (on Lycabettus)” επιλέχθηκε ως υποψήφιο στον διαγωνισμό του Jumping Fish της COSMOTE. Σήμερα οι Vinyl Suicide ολοκληρώνουν το debut album τους με τίτλο “Homeward Bound”, την παραγωγή του οποίου επιμελείται ο Τίμων Καρδάμας (Playground Noise).

Στο Floral στις 9 Μαΐου οι Vinyl Suicide πειραματίζονται με τη μουσική τους και παρουσιάζουν, για δεύτερη φορά φέτος, ένα ημιακουστικό set, το οποίο περιλαμβάνει, εκτός από δικές τους συνθέσεις, και τραγούδια άλλων μουσικών προσαρμοσμένα στον ήχο της μπάντας. 

Also check:

Στις 22:00 | Είσοδος 3€





Επικοινωνία & προβολή στα ΜΜΕ:
Ανζελίκα Καψαμπέλη t. 6945798883 / anzelika@zumacom.gr
Χαρά Ζούμα t. 6980571057 / chara@zumacom.gr

Also Check:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου