Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Από 3.000 έως 85.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν κάτοικοι του Αττάλου του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 
Ψήφισμα προς το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔΑ απέδωσε επιτροπή κατοίκων του Αττάλου, γειτονιά στον Άγιο Νικόλαο του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.
Σε αυτό αναφέρουν ότι καλούνται να πληρώσουν ποσό της τάξεως από 3.000 έως 85.000 ευρώ για πράξη εφαρμογής πολεοδομικού σχεδίου για την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης.
Παράλληλα ζήτησαν τη μείωση της αντικειμενικής αξίας της περιοχής, ενώ κάλεσαν να βγει μια απόφαση τόσο από την ΠΕΔΑ όσο και από την ΚΕΔΕ.


 Οι κάτοικοι του Καματερού ταλαιπωρούνται περισσότερο από δυόμιση χρόνια με τις οφειλές-χαράτσια που επέφερε η καθυστερημένη 27 χρόνια(!) Πράξη Εφαρμογής για την ένταξη  στο Σχέδιο Πόλης. 
Εν μέσω κρίσης και με τιμές που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καλούνται να πληρώσουν ποσά της τάξεως από 3.000€ έως 85.000€.
Τα αιτήματα των κατοίκων είναι:
1)Να μην βεβαιωθούν οι οφειλές
2)Να μειωθεί το ποσό
3)Να πάει πίσω στο χρόνο

Αυτό είναι δυνατό να επιτευχθεί καταρχήν με την πολιτική βούληση και στήριξη του Δημάρχου και της Διοίκησης του Δήμου, πράγμα που δεν έχει γίνει εμφανές στους κατοίκους (αναιρέσεις προηγούμενων αποφάσεων για μειώσεις, μεταφορά ευθυνών, μη αποφασιστικότητα, επαναφορά της δικαστικής οδού, προεκλογικός εμπαιγμός κλπ.). Και κατα δεύτερον με την βούληση του Υπουργείου για εφαρμογή των δεσμεύσεων περί διευκόλυνσης της αποπληρωμής, μείωσης της τιμής και άρσης των όποιων εμποδίων προς όφελος των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων της περιοχής που περνούν ήδη δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου